Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 27, 2019

Teknikpäronen Magnus och Ida avhandlar diverse tekniknyheter, pratar om Idas nya iPhone och Apple Watch samt diskuterar kring framtidens mobilformat och den nypresenterade Xiaomi Mix Alpha. Magnus uppdaterar läget på smarta hem-fronten med ny produkt från Shelly. Han har dessutom ett stort tillkännagivande och...


Sep 19, 2019

Ida och Magnus pratar om smarta hem och hemautomationer, och kommer väl bli "klara" med sitt eget hem vilket år som helst. Två barn kom kanske i vägen lite. Vilka prylar/plattformar kör de hemma och hur många röstassistenter kan man ha egentligen?


Sep 12, 2019

Det fanns visst lite till att säga kring Apples event. Här är några saker vi glömde om IOS 13, Iphone 11, 11 Pro, Apple Watch och Ipad.


Sep 10, 2019

Apples årliga Iphone-event har varit och det blev en hel del nyheter. Ida och Magnus snackar av sig lite kring köksbordet. Nya tjänsterna Arcade och TV+ har fått lanseringsdatum och priser. Apple Watch kommer i ny modell som Ida "måste" köpa. Nu vet vi också att nästa Iphone heter 11 utan något X och att...


Sep 4, 2019

Välkomna till den splitternya podden Teknikpäron, av och med de teknikintresserade päronen Ida och Magnus Blix. Första avsnittet handlar om Apples kommande höstevent och vad som kan tänkas presenteras där. Nya Iphone-modeller till exempel.